Tips

Dansk Forening for Rosport en ny elektronisk folder – Sikkerhed, et fælles ansvar

Dansk Forening for Rosport udgiver en ny elektronisk folder – Sikkerhed, et fælles ansvar.

De skriver bl.a.:
"Sikkerhed er alfa og omega i en søsport som roning. Danske roere har gennem tiderne været dygtige til at udvise ansvarlighed og tage de nødvendige forholdsregler for at vores idræt kan foregå sikkert. Men sikkerhed er en dynamisk størrelse. Der kommer løbende nyt udstyr, der kan forbedre sikkerheden, myndighedernes og den øvrige omverdens forventninger til os forandres, og der kommer hele tiden nye roere i vores klubber, der stiller spørgsmål til vores vaner og procedurer.
.......
Denne folder er en introduktion til emnet sikkerhed. Folderen forsøger at besvare de grundlæggende spørgsmål om ansvar og sikkerhedsudstyr og tager nogle konkrete emner op, som klubber har stillet spørgsmål til."

Klik på billedet for at åbne folderen