Наши партнеры:
Tips

Tips

Forårets arbejdsweekend

I den forgange weekend, samt mandag har der være godt gang i vedligeholdelse af vores materiel og klubhus. Vi var 4 om lørdagen og hvis alle tælles med, så nok mere end 20 om søndagen. Mandag var et mindre sjak igang med at tilpasse pontonbroen og fremstille en ny sektion.
Alt i alt en utrolig flot indsats af alle de fremmødte, som vi alle kan være stolte af!
 
Ud over det fine arbejde, så gik snakken også og det er bare så hyggeligt at forberede sig på den kommende sæson. Vi er alle så spændte på at komme på vandet igen og stort set alle kajakkerne er klar. Zag har dog ikke noget ror, Fenja 1 er klar til skort og fodsparket i K2'eren Hvalrossen magler nu blot at blive monteret efter tilførelse af et lag lak.
Inriggerne og årer er også godt på vej, men der er stadig lidt at gøre. Mange vinduer er nu slebet ned og malet flere gange udvendigt, men der er stadig en del af gøre før de alle har fået den nødvendige vedligehold.
 
SÅ, vi er ikke færdige. Der er stadig ting at gøre. Så er du frisk, så ligger der vinduer klar til maling og årer der skal lakeres. Kontakt Jørgen Grastrup, så får du god vejledning i hvad du kan gøre.
 
Vi ses snart til standerhejsning søndag d. 29. marts kl. 13
 
Mvh
Formanden
Jan Thor Larsen