Vil du med om bord? - så må du med på roskole for nye roere.

Vi starter torsdag den 28. april 2022 og fortsætter torsdag den 5. maj, den 12. maj og den 19. maj, alle dage fra kl. 17.00 – 20.00.

På roskolen lærer du blandt andet om

• Roteknik og at ro i takt
  • Håndtering af båden
  • Sikkerhed på vand

I bonus får du god og effektiv træning i frisk luft og skøn natur.
Du skal have tøj på efter vejret, og du låner redningsvest af roklubben.
Du skal være fyldt 14 år og kunne svømme 300 meter.

Har du lyst til at være vores nye rokammerat, så skriv til Lisette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Standerstrygning 2021 - Billeder

Klik for større visning

Foto: Karen Margrethe Gabel

Roskole aflyst

På grund af manglende tilmeldinger er roskole i uge 17-21 aflyst.

Har du alligevel lyst til at prøve kræfter med inriggerroning, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Genåbning af ro-Danmark - Corona råd og vejledning

Dansk forening for rosport har lavet siden her med henblik på at hjælpe og inspirere til at få udarbejdet retningslinjer til hverdagens træning i en tid, der er præget af store corona hensyn. Siden vil løbende blive opdateret med nyt indhold.

Er du i tvivl om hvad du må og ikke må så check siden her

Roskole 2021

Roskole for nye roere i uge 17-21

Vil du med på vandet og få god og effektiv træning i frisk luft og skøn natur?

Så er Lindenborg Ro- og Kajakklub og vores tilbud om roskole for inriggerroere lige noget for dig.

På roskolen lærer du bla. om

• roteknik og at ro i takt
  • håndtering af båden
  • sikkerhed på vand

Når du er færdig på roskolen, kan du ro med klubbens andre medlemmer og deltage i klubbens arrangementer og fælles ture.

For at kunne deltage skal du være fyldt 14 år og kunne svømme 300 meter.

Vi ror tirsdag og torsdag kl. 18.00-20.00.

Vi glæder os til at se dig.

Underkategorier