Наши партнеры:
Nyheder - Kajak

Nyheder - Kajak

DKF - Nyhedsbrev maj 2015

Vi har modtaget mange lækre billeder fra medlemmerne. Her et fra bølgerne i Storebælt med Sprogø og broen i baggrunden. Foto: Jacob Tranegård, Korsør Roklub.
Tak for alle fotos og følg med på facebook, hvor vi viser nogle af de fotos fra standerhejsning, som vi har modtaget. Vinderen af konkurrencen offentliggøres i næste Kano & Kajak
 

Maj 2015

 

 

Kontoret lukket på grund af World Cup

DKF afvikler World Cup på Bagsværd Sø d. 29.- 31. maj og i ugen op til vil kontoret være lukket, da alt personalet er at finde på rostadion. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og vi vil besvare denne hurtigst muligt. Har du AKUT brug for hjælp, kan man ringe på dette nummer: 4091 0513.
 

En måned til World Cup

Om en måned den 29. – 31. maj lægger Danmarks Rostadion i Bagsværd vand til World Cup i sprint i kano og kajak. Du kan stadig nå at vinde en unik Team Danmark test af din form. Del din træning på facebook. LINK
 

Køb 32 Gi og få medlemsrabat

32 Gi og DKF har indgået et partnerskab. Det betyder, at du kan få medlemsrabat på selskabets energiprodukter, når din klub er medlem af DKF. LINK
 

Kano & Kajak # 3 udkommer i uge 21

Glæd dig til et nyt magasin, hvor du kan læse om alt fra Danmarks nye flydende kajakklub i Vejle til USG havkajaktræning i København. Det er også her, vi kårer vinderen af fotokonkurrencen om bedste standerhejsnings-foto. Der er en artikel om kanodrengene i Nybro-Furå og Anders Krintel  tester igen udstyr, denne gang en Viper48.
 

Børnetrænere på Facebook

Der er oprettet en Facebook gruppe, hvor børnetrænere kan dele erfaringer, stille spørgsmål og aftale fælles aktiviteter.
Hvis du ønske at deltage i gruppen, finder du den her LINK
 

Send os en idé

60 deltagere og 15 undervisere deltager i årets instruktørsamling 8.-10 maj. Det bliver SÅ godt. Vi kunne godt tænke os endnu flere deltagere. Især tur/kaproere. Hvad kan få dig til at være med? Send os dit input. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

DKF sommerskole kan give flere børn i klubben

Hvis klubben ønsker at få flere unge roere som medlemmer i 2015, så har du nu mulighed for at afholde en af DKFs sommerskoler.
Du kan læse mere på invitationen LINK
Du kan tilmelde dig her LINK

Velkommen til

Aalborg Havkajakklub og Nautilus har meldt sig ind i DKF. Vi siger velkommen til. LINK
 

Events

Kajakmaraton K2 mix løb lørdag d. 30. maj ved Knudhule Strand. Læs mere HER
 

Surftræf

2.-3. maj
Forårstræffet er samlingen for alle.  Her er ingen instruktørstyrede workshops, men hjælp at hente hos sidemanden. LINK
 

PaddleBattle Cup i Skanderborg d. 10. maj

Vi holderden første PBC i Skanderborg, husk at tilmeldinger SENEST d.  6. maj. Se invitationen (med link til tilmeldingsblanket) her LINK
 
Kajakklubben Limfjorden invitere til DM maraton i weekenden den 27.-28. juni. Læs mere HER

Landshold & Elite

Spændt forventning før EM

Det er med spændt forventning, at det danske sprintlandshold i kajak fra fredag til søndag åbner den internationale sæson ved EM i tjekkiske Racice. LINK

Er du til teknik og rul?

USG i København, Esbjerg Roklub og Kerteminde Kajakklub afholder i juni måned workshops i havkajakteknik og rul. Du kan allerede nu tilmelde dig workshoppen i USG. LINK

F
ølg med på facebook
 
2. og 3. runde af Danmarksmesterskabet i Kajakpolo afvikles  i juni måned. DT2 afvikles den 6.-7. juli af Kajakklubben Neptun og DT3 afvikles den 20.-21. juni. Læs mere HER
 
Lørdag den 6. juli på Brabrand Sø. Læs mere HER 

Sikkerhed

Send os et link

Vi er ved at samle et danmarkskort over klubbernes sikkerhedsbestemmelser, så det bliver nemt for klubberne at sammenligne og lade sig inspirere af andre, så send os derfor et link til din klub sikkerhedsbestemmelser. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Miljø

Friluftsrådets Generalforsamling

I sidste uge holdt Friluftsrådet deres Generalforsamling. Vi kan med stor glæde meddele, at DKFs og DFfRs kandidat Helle Stuart blev valgt ind i bestyrelsen.
Stor tillykke til Helle!
 

Grøn Klub Pris

Nu kommer sommeren og mange klubber er i gang med at tjekke deres klubhuse.
Hvis I vil have inspiration til billigere og mere miljøvenlige løsninger, og hvordan I kan vinde penge for det, læs om Grøn Klub Pris her LINK
 

World Cup loppemarked

Under World Cup den 29. - 31. maj afholder vi kajak-loppemarked 
Du kan stadig nå at skrive dig op til en stand. Vi tager kontakt til alle, der har meldt sig til at have en stand i uge 19. (4. maj og fremefter).

Læs mere på facebook. LINK
 
 

Flere nyheder i 2015

I har talt og vi har lyttet. Vi tilbyder i år 2 distancer TdG 42k og TdG 73k, som nogle måske har regnet ud er det henholdsvis 42 km og 73 km. 

Det er blevet billigere at være med - specielt hvis du er tidligt ude og ikke vil have den flotte Craft Active Extreme trøje som nu er tilvalg.


Bliv ambassadør

Vi har et stort mål i 2015. Mindst 700 skal deltage. Du kan hjælpe. Bliv TdG ambassadør. Hvis du kan få 6 personer til at deltage i løbet, så er din plads GRATIS. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere info.

Se aldersklasser og distancer i løbet af nogle dage på TdG's hjemmeside.

Bliv coach

Der er nu åbnet for tilmelding til efterårets DIF Coaching 1.

Uddannelsen, hvor du lærer at anvende coaching i dit virke som træner. Hvor du får mulighed for at arbejde med dig selv og din relation til dine udøvere. 

Du bliver bevidst om, hvad det vil sige at være en coachende træner, og du får styr på, hvad der adskiller coaching fra andre ledelsesstile.

Datoerne er:
d. 3. - 4. september 2015
d. 1. - 2. oktober 2015
d. 12. - 13. november 2015

LINK


Du kan se mere om DIFs kursuspalette til frivillige i foreninger HER
Copyright © 2015 Dansk Kano og Kajak Forbund, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences