Наши партнеры:
Nyheder - Kajak

Nyheder - Kajak

Nyt fra Dansk Kano og Kajak Forbund


Vi har så meget at fortælle

- så alt efter hvordan din browser er sat op - så kan det være, at du ikke får vist hele nyhedsbrevet med mindre, at du aktivt beder om det. 
 

Klubsamling/Årsmøde 2018

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 17. - 18 marts 2018 - for du skal da med til Klubsamling og Årsmøde 2017.

Sæt din dagsorden på Årsmødet

Hjælp os med at gøre Årsmødet rigtigt interessant ved at indsende forslag til behandling på Årsmødet. Ud over, at vi SENEST den 1. januar 2018 skal have dit forslag her på sekretariatet, så er der ingen formkrav. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vende dine ideer. Ring til 43 26 20 94.
 

De første 600 IPP-kort på genbrugsplast sendt ud

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men Dansk Kano og Kajak Forbund har skiftet de traditionelle plastik IPP-kort ud med kort fremstillet af genbrugsplast.LINK
 
Vi er næsten klar med terminslisten, så hold øje med facebook og hjemmeside. Så snart den er klar lægger vi den ud.
 

85 svarede på undersøgelsen: Hvordan er din forening organiseret?

85 klubber svarede på DKF’s undersøgelse af, hvordan din klub er organiseret. Det er en flot høj svarprocent, og vi lærte faktisk en del nyt.LINK
 

Klar til at modtage Årsmagasin 2018?
Tjek det påipaddle.dk

Årsmagasin 2018 udkommer sidst i januar 2018. Det er et katalog over årets aktiviteter. Ofte med henvisning til uddybende beskrivelser påkano-kajak.dk. Det er GRATIS for medlemmer i DKF’s klubber. Tjek om du abonnerer på magasinet påIpaddle.dk.  Det er din klub, der sørger for, at du bliver oprettet som medlem i din klub. Du kan selv til- og framelde dig abonnementer på nyhedsbrev og magasin. 
 

Vikingcup 2017: Ny poloturnering udfordrer storm og kulde

Søndag d 29/10 dannede Holte Roklub rammen om den nystartede polo turnering, Viking Cup. Det almindelige polo reglement var i dagens anledning erstattet af obligatorisk krigsmaling og horn på hjelmen.  Enkelte tog det dog lidt videre og mødte op bar mave. 

Deltagerne trodsede regn, hagl og stormen Ingolf og da dagen var omme, kunne Holte træde op øverst på sejrsskammelen, tæt efterfulgt at de unge drenge fra Blue Rapers, K-Polo og DSR. Se flere billeder i slideren i toppen af opslaget eller besøg Nielsen - Photo på facebook - Du kan finde siden her.LINK 

 
 

Børn & Unge

PaddleBattle Cup 2018

Mange tak til alle de klubber, som har tilmeldt sig som værter for PBC 2018!
Du kan finde deres navne og datoerneHER
 

Ungdom-Havtræf 2018

Mange tak til Kajakklubben Strømmen på Fyn, som skal være vores vært for næste års træf for unge havkajakroere d. 2-3. juni
Vi arbejder på at tilbyde det bedste program for weekenden, så hvis du har ideer til, hvad ungerne skal vide om hav, teknik og fælleskab, send gerne en email tilDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Juniorcamp i Kajakpolo - UDSOLGT

Rekord mange deltagere til årets Juniorcamp i Kajakpolo på Glamsdalens Idrætsefterskole. 55 unge og 10 trænere står klar til en hel weekend med masser af sjov og vand.Læs mere her
 

Uddannelse

Stand Up Paddling lånepakke

De klubber, som ønsker at komme i gang med SUP uddannelsen blandt deres medlemmer, kan låne forbundets SUP pakken til næste år. Send en ansøgning frem til d. 1. december, I vil få svar senest midt december.
Læs mereHER
Klubber som vil gerne låne en SUP pakke til bestemte arrangementer kan også låne en SUP pakke igennem DKFs samarbejde med DGI i projektet "Bevæg dig for livet". Du kan kontakte Bjørn Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.og få booket pakken til jeres arrangement.
 

Klub, miljø og sikkerhed

Grøn Klub pris: Vinderen af de 10.000 kr. er...

Det er en store glæde at annoncere, at Grøn Klub Pris 2017 går tilThisted Ro- og Kajakklub, for deres arbejde med at udarbejde kajakkort over hele Limfjorden og dermed gøre det nemmere for flere at komme på vandet.
Læs mere HER
 

Naturen hjælper klubben med at få flere medlemmer

DKF og DFfR forsætter arbejdet med de klubber, som ønsker at få bedre rammer for deres medlemmer igennem arbejde med naturaktiviteter.
DKF og DFfR afholder den årlige "Aktivist Dag" lørdag d. 26. maj 2018, hvor du kan være med en dag med flere forskellige workshops om eksempelvis klubhus,affaldsindsamling lokalt, ture med naturvejledere, nye tendenser inden for elektronik til turen (GoPro, drones o.l.), hvordan søger man penge i miljørelateret puljer m.m.
Vi mødes lørdag d. 26. maj, husk skiftetøjet, for vi kommer på vandet for at afprøve forskellige udstyr og aktiviteter.
For mere information, skriv tilDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Bestil gratis mærkater til SUP, kano og kajak

Værnsfælles Forsvarskommando (det tidligere Søværnets Operative Kommando) har i gennemsnit 73 aktioner om året, hvor man ikke kan konstatere en søulykke. Med et simpelt mærkat på vandudstyret kan du være med til at nedbringe antallet af udrykninger.LINK
 

Registrer hændelser her

Dansk Kano og Kajak Forbund registrerer ulykker og  utilsigtede hændelser, der sker i forbindelse med udøvelse af kano- og kajaksporten.  Registreringen er et instrument til erfaringsopsamling og målrettet alle som dyrker kano eller kajak, uanset om aktiviteten foregår i regi af en klub, en institution eller på privat basis.
Vil du indberette en hændelse eller vil du se, hvad der er indberettet i år, så læs mere her.LINK
 

Elite

VM ekstrempadling/Adidas Sickline

Danskere med til Adidas Sickline

Jesper Sørensen og Rasmus Normann Levin Larsen deltog i starten af oktober i Adidas Sickline. Adidas Sickline - også kaldet VM i ekstrem padling - afholdes i Ötztal i Østrig,

Læs mereher 
Og endnu en updateher

Hvis du vil se flere film fra Sickline har Rasmus Normann Levin en fin blog på facebook hvor han har postet en del film fra træningen op til konkurrencen. Du kan finde bloggenher

 
VM surfkajak: God dansk debut

Lærerigt mesterskab for danske debutanter

Danmark kan godt begå sig i international surfkajak.

Det beviste det danske landshold ved det netop afsluttede VM i nordirske Portrush, hvor de otte danske debutanter samlet fik en ottendeplads i nationskonkurrencen og individuelt flere flotte placeringer med den dobbelte danske mester David Tetzschners fjerdeplads i masterklassen HP som højdepunktet.

Læs mere her -LINK
 

Sæson 2018 Elite & Landsholds møde

Forberedelserne til det næste år har været i gang længe og er ved at være færdigplanlagt. DKF inviterer derfor til møde for at præsenterer sæsonen.

Læs mere her -LINK

Kalender, shop og kurser

 

Medlemsfordele

 


Få et OK Benzinkort og støt DKF

Første gang du har tanket 500 liter diesel/benzin får Dansk Kano og Kajak Forbund en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra - OK betaler hele beløbet.
Læs mere her og bestil dit kort her
 

 

Opel Partner Program Nyhed:

Hos Dansk Kano & Kajak Forbund og Opel er vi glade for afgiftsændringerne, som i de fleste tilfælde betyder, at du har mulighed for at købe din nye drømmebil til en endnu mere attraktiv pris. Vi har tilpasset priserne på Opel Partnerprogram, så du allerede med det samme kan se prisen din nye Opel bil. Læs mereher

DIF

Informationspjece om persondata udkommer januar

DIF og DGI udarbejder sammen en informationspjece til alle idrætsforeninger om, hvordan man kan efterleve forpligtelserne i EU’s nye persondataforordningen, der gælder fra 25. maj 2018. DIF afventer aktuelt, at Justitsministeriet færdiggør nogle vigtige vejledninger om forordningen, men i DIF og DGI forventer vi, at den fælles pjece ligger klar i januar måned. LINK