Наши партнеры:
Nyheder - Kajak

Nyheder - Kajak

Tillykke til de nye kajakroer

NyeKajakroere2018

Tillykke til de nye kajakroer med veloverstået eksamen og deraf et IPP2 bevis. Lad os alle hjælpe dem godt videre frem ad.

Tak til Anders, Boye, Dan og Dorte for deres ihærdige indsats på at undervise dem frem til eksamen.

Alle der har over 200 km i loggen, må tage dem med ud og ro – i område B, indtil de når de famøse 75 km, så må de komme med ud i område A. Der gælder andre regler, hvis der er en instruktør med, men dem kender instruktørerne.

Så er der fællesroning om tirsdagen og om torsdagen her henover sommeren, hvor der vil være en instruktør som ansvarshavende til de der måtte ønske dette. Alle andre kan blot danne små grupper og ro afsted og så mødes vi over kaffen efterfølgende i klubhuset sammen med inriggerne. Tanken med fællesroning er ikke, at vi alle skal vente på hinanden, da vi jo ror i forskellige fart og måske også længder. Dog hvis der skrives på samme ro-journal følges der ad – hele vejen. Det er også ok at sige fra, hvis der er bekymring om evner til redningsøvelser el. – der er altid plads i gruppen hvor instruktøren ror.

På alle ture gælder det, først til mølle angående hvilken kajak der roes i.

Lige en reminder, når der roes i kajak uden skot, er det ikke anbefalet at lave et åben vand kryds da der skal svømmes i land og tømmes for vand før der roes videre. De kan ikke holde til egen eller makkerredning.

Om onsdagen er alle Tiki kajakkerne reserveret til EPP3 træning fra kl. 18:30 til kl. 21:00. Hvis der er Tiki tilovers efter kl. 19:00 er de ledige og ligeså er de 12 andre kajakker, så kom bare også derned onsdag aften.

God sommer – og kom nu ud mens vandet er fristende varmt.

Lone