Наши партнеры:
Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Nyhedsbrev april 2020

Hvor har jeg dog glædet mig til at kunne skrive dette her nyhedsbrev. Standeren er hejst for sæson 2020.

Og hvordan skal vi så agere i denne her tid med covid-19 som medspiller i vores samfund?

Først og fremmest så er standeren hejst, og det betyder jo, at der er åbent for roning i klubben, vandet er over 10 grader, så kajakkerne kan også komme på vandet. Men, men, men - - 

Vi skal passe på os selv og hinanden, så er du syg eller i risikogruppen, så bliv hjemme og lad være med at udsætte dig selv eller dine klubkammerater for en risiko. De gængse retningslinjer gælder også i klubben.

Derfor kommer roning til at foregå på følgende måde:

  • Kajakker, singlesculler (forudsætter man er frigivet til dette) og gigbåd kan man bruge fra nu af. De 2- og 4-åres inriggerbåde kan ikke overholde afstandskravet på 2 meter, som er det gældende pt. Derfor må de blive i klubhuset. 
  • Klubhuset er lukket for al aktivitet og bruges kun som gennemgang ned til materiellet. Der er dog tændt for det varme vand, så hvis du vælter i kajak, kan du få dig et bad. Men det kræver, at du gør badet rent efter dig. Toiletter kan kun bruges i nødstilfælde. Hvis det bliver nødvendigt, skal du spritte grundigt af og gøre rent efter dig. 
  • Der må maks. være 4 personer i gennemgang(klubhus) og bådhal på en gang. Er du nr. 5, så venter du pænt, til der er plads. Gå gerne ud 2 eller flere i kajak, bare I overholder afstandskravet.
  • Computeren bliver ikke sat op, så du bruger din egen mobil til at registrere dig på Rokort.dk

Læs hele nyhedsbrevet med detaljeret beskrivelse af hvordan det kommer til at foregå, fra man starter hjemmefra, til man er hjemme igen og meget mere her

Klik for større visning


Foto: Karen Margrethe Gabel